La Guàrdia Civil de Carcaixent desarticula dos punts de cultiu de marihuana a la comarca de la Ribera Alta

En dos operacions es van intervindre més de 280 plantes de marihuana i 35 quilos de cabdells. A més, dos persones van ser detingudes per delictes contra la salut pública i frau de fluid elèctric.
La primera operació va començar al febrer, quan la Guàrdia Civil de Carcaixent va saber de la possible existència d’un delicte contra la salut pública a Énova. Van investigar el cas i va descobrir que hi havia una vivenda connectada il•legalment a la xarxa elèctrica a la qual s’estava cultivant marihuana. Allí van requisar més de 280 plantes en diferents fases de creixement, així com la instal•lació utilitzada pel cultiu, valorada en més de 5.300 euros. També van detindre un home de 42 anys.
La segona operació va començar a principis de març, quan la Guàrdia Civil de Carcaixent va localitzar altra habitatge dedicat al cultiu de marihuana en la pedania de Cogullada de Carcaixent. Posteriorment, van fer un registre allí i trobaren 35 quilos de cabdells de marihuana, així com diferents elements per a fer créixer les plantes com 37 làmpades i 37 balastres valorats en més de 6.000 euros. En esta ocasió va haver una detinguda de 35 anys.

Deixa un comentari