La Guàrdia Civil investiga si l’home que pressumptament va incendiar  el vehicle de la seva exparella a Alzira moria hores després atropellat

La Guàrdia Civil investiga si l’home que pressumptament va incendiar  el vehicle de la seva exparella a Alzira moria hores després atropellat per un altre turisme a l’autovia A-35 . L’home, de 44 anys d’edat, segons indicidis de la Policia Nacional , hauria conduït fins al tram  entre Moixent i La font de la figuera , on va ser atropellat ,mentre la seua filla de 4 anys , que estava dins del vehicle , resultava il.lesa.

Les descripcions del vehicle amb el qual l’home va fugir, un Ford Focus de color verd, van fer deduir a la propietària que es tractava de la seva exparella, i així ho va traslladar a la Policia. Segons fonts policials la parella havia mantingut una disputa per la custodia de la menor de només 4 anys d’edat . Les mateixes fonts policials confirmen que la parella ja havia presentat una denúncia l’any 2018 pel mateix motiu.

Afortunadament , en el moment de l’accident ,la xiqueta es trobava asseguda en l’interior del vehicle, ja que els testimonis del mateix asseguren que només uns minuts abans pare i filla transitaven pel marge de la carretera , exposant-se a ser atropellats.

A hores d’ara, la policia nacional continua investigant l’incendi del vehicle a Alzira, mentre que la Guardia civil mante oberta l’investigació de l’accident mortal.

Categories Successos

Deixa un comentari