La GVA atorga 100.000€ a l’Ajuntament d’Alzira per al programa de contractació juvenil EMPUJU

La Generalitat Valenciana atorga cent mil euros a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació de joves menors de 30 anys dins del programa EMPUJU. L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira publicarà els pròxims dies els perfils que sol·licita. Tot i això, les persones que vulguen participar del procés de selecció hauran d’estar
inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb totes les dades actualitzades.

Esta subvenció, cofinançada amb fons europeus, s’engloba dins Pla Avalem Joves Plus de la Conselleria d’Economia. La inscripció en Garantia Juvenil es pot realitzar a través del web de la Generalitat o al Centre d’Informació Juvenil, així com contactant amb Labora. Això sí, el requisit fonamental per a inscriure’s és no haver treballat ni haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

El procediment de selecció s’inicia amb L’Espai Labora amb una primera preselecció dels candidats i candidates, segons les ofertes publicades per les entitats beneficiàries i una sèrie de criteris de selecció. Les persones seleccionades hauran de completar una informe d’autobarem i, finalment, una comissió de barem integrada per dos representants de l’Ajuntament i dos de Labora realitzarà la selecció final. Es prioritzarà la selecció de les persones que no s’hagen beneficiat abans d’altres iniciatives del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que estiguen més pròximes a complir l’edat màxima de 29 anys. Escoltem la tècnic d’orientació laboral d’IDEA, Salut Garcia, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-11-novembre-2020_md_60265426_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari