fbpx

La identitat gastronòmica de la comarca de relleu en Gastro Ribera

Compartix la notícia

Els representants d’una vintena de restaurants de la Ribera conclueixen que la identitat gastronòmica i la diferenciació són dos dels punts més importants per a atraure clients. Ho han fet en una sessió formativa amb l’investigadora de tendències gastronòmiques, Eva Ballarín. Els restauradors també han debatut sobre la necessitat de posar en valor la diversitat gastronòmica de la Ribera del Xúquer al Pla de Dinamització i Governança Turística del Consorci de la Ribera.

La sessió ha consistit en una xarrada formativa d’Eva Ballarín sobre tendències i màrqueting turístic. Els professionals de l’hosteleria s’han reunit amb l’objectiu d’analitzar el perfil dels nous consumidors i traçar les principals estratègies per treballar el turisme gastronòmic a la comarca.  Els restaurants han debatut també sobre l’impacte de les crítiques, la cerca de l’autenticitat, la necessitat d’identificar al client objectiu i de donar veu a les noves generacions.

L’objectiu principal del pla de dinamització turística de la comarca és definir els principals productes turístics de la comarca i generar una proposta atractiva als visitants.

Esta reunió s’emmarca dins de la campanya Gastro Ribera, la setmana gastronòmica de la Ribera organitzada pel Consorci de la Ribera. En concret, esta jornada ha estat organitzada per l’associació Menjar i Viure i Del Tros al Plat i s’ha celebrat al restaurant Camí Vell d’Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari