La incidència de la Covid-19 a Alzira baixa fins els 54’7 casos positius per cada 100.000 habitants
Ja s’ha administrat la primera dosi a cuidadores en l’entorn familiar menors de 56 anys

Segons dades facilitades per Salut Pública, després del primer cap de setmana de març, tenim 25 casos actius a la nostra ciutat i només un d’ells s’ha registrat en els últims tres dies. A més, la vacunació avança i ja s’ha administrat la primera dosi al primer grup de cuidadores en l’entorn familiar.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha explicat que les dades actuals son similars a juny de l’any passat i ha afirmat que espera baixar dels 50 casos cada 100.000 habitants al llarg d’esta setmana.
Pel que fa al procés de vacunació, Gómez ha afirmat que s’està seguint el protocol de Conselleria de Sanitat i que, possiblement, entre el 22 i el 25 de març es vacunarà al personal docent i no docent de l’àmbit educatiu de tota la comarca. Per a esta fase, l’Ajuntament ha oferit el Casal Fester i, a més, Gómez ha explicat que s’ha d’estudiar si es necessiten més instal·lacions municipals per a poder oferir-les quan arribe el moment de vacunar a la població general. L’escoltem:

Ir a descargar

A més, segons ha explicat Eva Mª Guzmán, portaveu de la Plataforma per l’autonomia personal i la dependència en Alzira i coordinadora d’estes plataformes al País Valencià, hui s’ha vacunat en la nostra ciutat al primer grup de cuidadores en l’entorn familiar menors de 56 anys. Guzmán ha afirmat que ja se’ls ha donat data per a la segona dosi i ha lamentat que, com a coordinadora d’esta plataforma, no ha rebut cap informació al respecte de la vacunació d’estos cuidadors. Així, ha expressat la seua preocupació per este grup de la població, així com pel servei d’atenció domiciliaria i pels farmacèutics. Escoltem Eva Mª Guzman:

Ir a descargar

Deixa un comentari