fbpx

La incidència de la Covid-19 continua incrementant a l’àrea de salut de la Ribera

Compartix la notícia

El Departament de Salut avançava ahir les xifres que, en el cas d’Alzira, han passat de 354 a 363 casos per cada 100.000 habitants. En total, tenim 166 casos actius; en els últims tres dies, són 29 casos nous.

Davant esta situació, l’Ajuntament d’Alzira ha volgut recordar les mesures de seguretat decretades per la Generalitat Valenciana per a les festes de Nadal, ja que són mesures específiques que, de moment, estaran vigents fins el 15 de gener. Són les següents: la Comunitat es manté tancada excepte per als desplaçaments degudament justi¬ficats, la limitació de la llibertat de circulació en horari nocturn serà des de les 23:00 hores a les 6:00 hores, excepte les nits del 24 i 31 de desembre de 2020, en les quals la restricció de mobilitat començarà a les a les dotze de la nit, únicament per a permetre el retorn al domicili. A més, es limita a un màxim de 6 persones les reunions sociofamiliars, excepte entre convivents, i es recomana que en aquestes reunions no se superen els dos grups de convivència.

En este sentit, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, ha volgut insistir en els consells i recomanacions que des de les institucions sanitàries fan a la ciutadania. Escoltem Gemma Alós i Diego Gómez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-23-desembre-2020_md_62914849_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari