La incidència de la pandèmia a Alzira es redueix a la meitat en l’última setmana
La incidència a la nostra ciutat ha baixat fins als 608 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants

Segons les dades de Salut Pública, en estos moments hi ha 278 casos actius a la nostra ciutat, 38 d’ells registrats en els últims tres dies. Això suposa que la incidència a Alzira ha baixat fins als 608 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants.

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb Salut Pública per a actualitzar les dades al respecte de la pandèmia. Han assistit la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, i l’alcalde, Diego Gómez, que ha assenyalat que, amb esta baixada de casos, la pressió a l’Hospital de la Ribera també s’ha reduït, però que la UCI sí es troba en una situació complicada. Així, Gómez ha insistit en que, en les pròximes setmanes, s’han de continuar respectant les mesures per tal d’aconseguir reduir l’índex d’incidència fins als 250 casos per cada 100.000 habitants i donar per salvada, així, esta onada de la pandèmia. L’escoltem:

Ir a descargar

Pel que fa al procés de vacunació, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha confirmat que ja s’ha administrat la segona dosi a totes les residències de la ciutat, exceptuant a Solimar, on els residents només han rebut la primera dosi perquè hi havia un brot de contagis. Segons ha afirmat Alós, la pròxima setmana es vacunarà als centres de dia i als majors de 90 anys, que són més de 2.000 en el Departament de Salut de la Ribera, i, més endavant, a les persones grans dependents. Per a administrar estes vacunes a domicili, el personal sanitari sí que cridarà per telèfon a casa. Així ho ha explicat la regidora:

Ir a descargar

Deixa un comentari