La incidència de la pandèmia disminueix a Alzira amb 1.116 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants
La corba comença a doblegar-se, tot i que continuem en el nivell 4 d’alerta sanitària

Segons les dades de Salut Pública, en estos moments hi ha 510 casos actius a la nostra ciutat, 80 d’ells registrats en els últims tres dies. La corba comença a doblegar-se, tot i que continuem en el nivell 4 d’alerta sanitària.

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb Salut Pública per a actualitzar les dades al respecte de la pandèmia. La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, ha explicat que els contagis s’estan reduint a tota la comarca, però que la pressió a l’Hospital de la Ribera continua sent alta. Així, ha demanat a la ciutadania responsabilitat i cura per a seguir reduint els casos. L’escoltem:

Ir a descargar

A més, Gemma Alós ha alertat d’un frau relacionat amb la Covid-19; segons ha assenyalat la regidora, la Guàrdia Civil ha rebut avisos de telefonades que informen sobre falses vacunacions a domicili per a persones majors, proves PCR o instal·lacions de sistemes de desinfecció. La regidora ha insistit en que, pel moment, el Departament de Salut Pública no realitza vacunacions a domicili i ha demanat que, si alguna persona rep una telefonada en la qual li expressen que passaran a vacunar-la a sa casa, ignore este missatge i contacte amb la Guàrdia Civil. Escoltem de nou Gemma Alós:

Ir a descargar

Deixa un comentari