La inflació provoca que molts concursos de contractació que convoca l’Ajuntament queden desserts

L’increment dels preus amb una pujada de l’IPC d’un deu per cent també afecta els ajuntaments. Un increment que en el cas d’Alzira al igual que altres ajuntaments, és reflectix en que els concursos per a contractar obres i serveis queden deserts, com el manteniment de l’anell Verd o el casal jove i l’Ajuntament ha d’incrementar la despesa.
L’increment de preus en matèries bàsiques com la llum, combustible, aigua o gas fa que tot s’encarisca. Uns increments que també han notat les administracions públiques en les factures de combustible per als vehicles municipals, material d’oficina, etcc. Ara bé, la ’inflació s’ha deixat sobretot notar en l’oficina de contractació. L’Ajuntament ha tornat a licitar diversos serveis perquè les empreses no es presenten als concursos. Es el cas que ha passat en el casal fester, licitat tres vegades, i a hores d’ara s’ha adjudicat però incrementant el diners.
El regidor d’Hisenda, Furió, entén que les mesures energètiques de l’Ajuntament, apagant els llums dels edificis municipals a les 10 de la nit, i la nova normativa als aires condicionats, suposarà un estalvi, que es podrà valorar a finals de setembre. D’altra banda, tot i la situació, Furió recalca que l’Ajuntament ha mantingut el seu compromís amb els proveïdors.

Deixa un comentari