La jornada Networking Alzira, reunirà 70 empresaris de la comarca per fomentar la col·laboració entre ells

IDEA organitza la jornada Networking IDEA Alzira. Esta activitat, orientada als empresaris de la ciutat, tindrà lloc el pròxim dimecres 15 de juny a la Casa de la Cultura i es durà a terme de dos a cinc de la vesprada. Les places seran limitades i ja s’han inscrit 50 persones de les 70 que es poden apuntar.
El programa consta de dos parts: la ponència “Prepárate para el cambio en los negocios: Metaverso, Membresías y Mindfullness” a les dos i deu a càrrec de Dani Tomas, i una sessió de Networking que començarà a les quatre dinamitzada per Isidro Campo i Julio Murillo, del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Valencia.
La finalitat d’esta jornada és facilitar el contacte entre empreses de la Ribera Alta i donar a conèixer els serveis i productes, de manera que puguen col•laborar entre elles.
A la part de networking els assistents podran compartir les seues experiències i contactes en altres persones que hagen anat a l’acte. Per això es recomana als empresaris dur targetes de visita o alguna manera de que la resta recorde el seu contacte. A més hi haurà un descans on es servirà un càtering preparat per l’Escola de Cuina d’Alzira entre la ponència i la sessió de networking. La inscripció a la jornada s’ha de fer a través de www.idea-alzira.com.

Deixa un comentari