La Junta Local Contra el Càncer habilita fila cero per al sopar benèfic d’este dissabte

Este dissabte 26 de novembre, cita solidària en benefici de la lluita contra el cáncer. Com cada any, la Junta Local Contra el Càncer otganitza un sopar benèfic contra esta malaltia. Enguany, el sopar solidari es celebrarà a la Sala Cotonera i començarà a les 21.30h. Demà és l’ultim dia per a adquirir els tiquets.

L’objectiu d’este sopar benèfic és recaptar diners per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, diners que aniran a parar a investigació i a la recerca de tractaments per a frenar esta malaltia. La presidenta de la Junta Local Contra el Càncer, Mariví Ferragud, explica que la resposta per part de la població està sent molt favorable. Fins i tot, moltes persones han optat per adquirir la seua entrada en fila zero, per tal de col.laborar sense sumar-se presencialment a l’acte.

L’aportació per a participar d’este sopar benèfic és de 35€ i els tiquets es poden adquirir tant a l’alcaldia com a la plaça Casassús en l’associació DACMA. El sopar compatarà amb la rifa habitual en la qual colaboren els comerços locals. A més, la disco-mòvil Caran amenitzara la vetlada.

Deixa un comentari