La Junta Local Contra el Càncer organitza una recollida de diners per a l’investigació

La Junta Local Contra el Càncer d’Alzira ha organitzat la seua tradicional col•lecta de fons per a la investigació d’esta malaltia. Esta col•lecta va començar ahir i s’allargarà fins al dissabte 28. Ho fan a través d’onze taules que se situen en els llocs habituals
Ahir es va col•locar una taula a l’Hospital de la Ribera, per on va passar la seua gerent, Liliana Fuster i diverses persones dels seus departaments. Baix el lema “Haz de la lucha contra el cáncer tu bandera” hui han recollit diners en diversos punts d’Alzira, entre ells el mercat dels dimecres.
Divendres, dia 13, continuaran amb esta campanya a Carrefour i Bricodepot a la vesprada. I el dissabte 28, estaran al matí a la Barraca d’Aigües Vives.
A més la Junta Local Contra el Càncer està d’enhorabona. El passat cap de setmana va rebre al Palau de Congressos de València tres mencions especials a la 60 Assemblea General Ordinària de la Junta Associada Provincial de València.
La primera menció fa referència a l’increment de quasi 12.000 euros en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior, recaptant més de 65.300 euros a la campanya de 2021, la major recaptació de la Ribera Alta. La tercera va ser perquè am la recaptació de poc més de 32.000 euros que feren al 2021 van ocupar el tercer lloc en recaptació de la província de València.

Deixa un comentari