La Junta Local Fallera d’Alzira convoca el concurs infantil de postals nadalenques i un concurs de fotografia

La Junta Local Fallera d’Alzira convoca el tradicional concurs infantil de postals nadalenques i un segon concurs de fotografia digital fallera. Els dos concursos estan dirigits als fallers i falleres de la ciutat de totes les comissions. L’objectiu és promoure la participació del col·lectiu en activitats adaptades a les circumstàncies sanitàries. Els participants han d’enviar les seues propostes al correu concursos@fallarsalzira.com.

Així doncs, el concurs de postals està dirigit als xiquets de 0 a 14 anys en tres categories: de 0 a 6 anys, de 7 a 10 i de 11 a 14. Els infants hauran de realitzar el seu dibuix sobre el Nadal en un plantilla que repartirà la Junta Local Fallera i entregar-lo abans de l’1 de desembre a les respectives comissions fallares. Un jurat escollirà un dibuix guanyador de cada categoria i els tres es publicaran al llibre de la Junta Local Fallera. A més, d’entre eixos tres dibuixos se seleccionarà un que servirà per a il·lustrar la portada de la postal oficial de Nadal de la Junta Local.

Pel que fa al concurs de fotografia digital fallera, està dirigit a públic de totes les edats i dividit en cinc temàtiques: emotiva, artística, històrica, monument i Fem Falla. Els participants podran presentar un màxim d’una fotografia de cada categoria que hauran d’enviar a les comissions abans del 10 de desembre. Les comissions seleccionaran tres fotografies de cada categoria i les enviaran als corresponents sectors, que escolliran els finalistes i els remetran a la Junta Local Fallera, que determinarà els guanyadors finals. També hi haurà un premi per votació popular que escollirà el públic a través de les xarxes socials. Vicent Enguix de la Junta Local Fallera ens explica en què consisteix cadascuna de les categories. Escoltem Vicent Enguix en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari