La junta local fallera enceta les festes amb el lliurament de recompenses

Les festes falleres del 2021 s’encetaren este cap de setmana amb el lliurament de recompenses. Un acte, reduït per les normes sanitàries, que va atorgar els màxims reconeixements als fallers i retre un homenatge pòstum als que han faltat.

David Mercado va rebre la Insígnia D’Or De La Junta Local Fallera D’Alzira, com a reconeixement pel seu treball dins de la Junta local Fallera, mentre que la in La insígnia D’Or Honorífica es concedix a persones, entitats o associacions que annexes al món faller intervenen en la nostra festa. Enguany va ser Ruben Pastor qui rebia esta insignia, pel seu treball en les demarcacions de les falles alzirenyes.

El membre de la junta de toponímia va reconèixer que amb esta cita fallera es va a fer historia i així va fer fer el seu agraïment.

El president de la junta local fallera, Jaume Bohigues aprofita el seu discurs per agrair la seua junta el treball realitzat. Un treball per a recuperar la il·lusió perduda des de fa vint mesos. Bohigues recalca que la vertadera recompensa enguany la trobarà al carrer en els falles de 2021.

Per la seua banda, el regidor de festes, Xavier Pérez, va agrair el treball a totes les comissions falleres, així com a la junta local fallera pel seu esforç i a les falleres majors. Un agraïment que acaba recordant que sense responsabilitat no hi ha festa. Escoltem-lo.

Deixa un comentari