La Junta Local Fallera lliurarà enguany cinc Premis Pont de Ferro

Les falles reprenen el pròxim 26 de febrer el pols de la cultura amb la celebració de la gala cultural fallera. La Junta Local Fallera reconeixerà la trajectòria de la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha, Ricardo Cuenca i la falla Pintor Andreu amb el lliurament dels Premis Pont de Ferro.

Els premis Pont de Ferró sorgiren al 2017 per part de la secció de cultura de la Junta Local Fallera. El seu objectiu era reconéixer el paper de la cultura en les falles, amb reconeixements a persones i entitats falleres i no falleres. A més, també dona nom als premis que s’atorguen als diversos concursos que organitza l’entitat fallera.

Enguany s’atorgaran únicament cinc premis Pont de Ferro, una xifra considerablement menor que l’any passat, que se’n donaren díhuit. Els premi a l’activitat cultural individual de les falles és per a la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha; el premi a la trajectòria cultural, per al president d’honor de la falla L’Alquerieta, Ricardo Cuenca; el premi a les activitats culturals col·lectives és per a la comissió Pintor Andreu, i també s’atorga un Pont de Ferró a la revista Actualitat Fallera i a l’artista faller Òscar Villada per la seua tasca solidària.

La gala tindrà lloc el diumenge 26 al Gran Teatre. A banda dels premis Pont de Ferro, també es lliuraran els premis del concurs de teatre i els premis dels llibrets.

Deixa un comentari