La llista d’espera quirúrgica a l’Hospital de la Ribera disminuix en tres dies respecte al 2021 i se situa en 64

La llista d’espera quirúrgica al Departament de Salut de la Ribera disminuix tres dies respecte a l’any anterior i se situa en 64 dies. Esta xifra està 24 dies per davall de la mitjana de la Comunitat Valenciana. Segons les últimes dades, 4.326 pacients esperen una intervenció a l’Hospital Universitari de la Ribera.

Destaca significativament l’espera de 80 dies a l’especialitat de cirugia vascular, per damunt de la mitjana de 67 dies de la Comunitat Valenciana. En oftalmologia, amb 68 dies d’espera, es troba el major nombre de pacients pendents d’intervenció, 1229. La seguix cirugia ortopèdica i traumatològica, amb 853 pacients. També estes dos especialitats són les que major llista d’espera tenen a la Comunitat Valenciana, amb xifres entre els 16 mil i els 18 mil pacients.

Pel que fa al tipus d’intervenció, cap pacient espera pròtesis de cadera o genoll, situació que contrasta amb la de desembre de 2021, quan hi havia unes 400 persones. Tònica que es manté a nivell de la Comunitat, amb dades a la baixa en intervencions de cadera i genoll. A l’Hospital de la Ribera, quasi 1000 pacients estan pendents d’operar-se de cataractes, i els pacients de varius de membres inferiors esperen una mitjana de 87 dies, 35 dies més que a la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari