La Mancomunitat demana una subvenció per a rehabilitar les Cavallerisses de la vieta Carcaixent-Dénia

L’Ajuntament d’Alzira demana una subvenció per rehabilitar les Cavallerisses de la vieta Carcaixent-Dénia. El consistori pretén així continuar avançant amb el projecte d’anell verd d’Alzira .

 El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha visitat les obres de l’Anell Verd al paratge de la Garrofera que unix Alzira amb la costa de la Safor i que es podrà recórrer a peu o en bicicleta, on es podrà passar per la zona de la Trinxera del trenet. També, ha visitat les obres del Port de Tous que formen part de l’Anell Verd. En esta part de l’Anell Verd s’està fent obres de pavimentació del camí i reforestant el conjunt d’esta infraestructura. A més, s’ha demanat una subvenció per part de la Mancomunitat de la Ribera Alta a la Unió Europea per a poder adquirir les antigues cavallerisses del ferrocarril en el la part alta del Portitxol, on finalitza el tram d’esta via verda a la zona de La Barraca d’Aigües Vives. Carreres assegura que és necessari comptar amb altres administracions per poder concloure este projecte periurbà . Estes eren les seues declaracions respecte a les connexions de l’anell verd.

Impulsat per l’ajuntament de la localitat i recolzat per la Diputació, esta infraestructura sostenible ja compta amb prop del 50% del seu itinerari disponible per a  les veïnes i veïns d ‘Alzira.

 

Imatges Riberaexpress 

Deixa un comentari