fbpx

La Murta i la Casella continuen tancades durant l’estat d’alarma

Compartix la notícia

Coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, l’Ajuntament d’Alzira recorda a la ciutadania que l’actual estat d’alarma no permet romandre als Espais Naturals Municipals de la Murta i la Casella. Des de la Regidoria de Medi ambient es recorda que, durant este període de Pasqua, s’intensificaran els controls de mobilitat en les vies públiques rurals al terme d’Alzira. D’altra banda, pel que fa als recursos que presten el servei de vigilància preventiva enfront del risc d’incendi forestal, estaran funcionant plenament.

Des del passat 15 de març, amb el Decret de l’estat d’alarma, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica va informar de la prohibició de fer cremes agrícoles, així com de portar a terme qualsevol activitat lúdica en l’entorn rural o forestal.

En compliment del Decret, i amb l’objectiu de reduir el risc de contagi, l’Ajuntament d’Alzira va informar que els espais naturals municipals estarien tancats al públic durant l’estat d’alarma, de manera que no estan permeses les visites, reunions o altres activitats esportives. Així mateix, des d’eixe moment han portat a terme controls per assegurar el compliment de la norma.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-9-d-039-abril-2020_md_49851027_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari