fbpx

La piscina descoberta obri el pròxim dilluns amb un aforament limitat

Compartix la notícia

La piscina descoberta d’Alzira obrirà el pròxim dilluns, 8 de juny, amb aforament limitat a 50 persones per torn. Per accedir a la piscina es podrà reservar amb cita prèvia i pagar l’entrada, a través de la pàgina web de l’Ajuntament o també comprar-la a la mateixa piscina amb pagament per datàfon. També es controlarà l’aforament dels vestidors i no es podran utilitzar les dutxes, ni les taquilles. A més, tampoc se serviran begudes, ni hi haurà zona habilitada a l’ombra.
L’estiu arriba i la calor constreny la necessitat de refrescar-se. Per això, des de la Regidoria de Serveis Urbans, s’ha decidit obrir la piscina, encara que amb les barreres que suposa la protecció davant la pandèmia. Així doncs, hi haurà un torn de 50 de persones de matí i 50 de vesprada que podran banyar-se, sempre amb la distància de seguretat. A més, es realitzarà un protocol de neteja i desinfecció abans d’obrir a les 8 i també a les 14 de la vesprada. També es desinfectaran i netejaran els lavabos cada hora, segons ha assegurat el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.
Els preus de les entrades seran de 3 euros per als adults; 1,5 per als xiquets, de 3 a 11 anys; i 2 per als jubilats. Una entrada només donarà dret a gaudir d’un dels dos torns d’entrada. L’horari serà de 10.30 a 14 h i de 16 a 19.30 h. A partir de les 20 h la piscina estarà reservada al club de natació Trencaones.

Compartix la notícia

Deixa un comentari