La plataforma Alziraescomercio.com sorteja 100 euros per San Valentí
Es pot participar fent compres en la pàgina web de la plataforma i pujant una foto a les xarxes socials amb el hashtag #Alziraescomercio

Fins este diumenge, 7 de febrer, es pot participar en este sorteig fent compres en la pàgina web de la plataforma i pujant una foto a les xarxes socials amb el hashtag o etiqueta #Alziraescomercio. El guanyador o guanyadora del sorteig tindrà fins el dia 14 de febrer per a utilitzar el seu cupó de 100 euros.

Així doncs, per a participar en este sorteig s’ha de publicar una foto a Facebook o Instagram amb una compra adquirida a la plataforma i el hashtagt #Alziraescomercio. Es pot participar amb una foto per cada comanda feta, per la qual cosa, com més compres es facen, més opcions hi ha de guanyar el premi. El dia 8 de febrer es farà el sorteig entre tots i totes les participants i la persona guanyadora tindrà tota la setmana, és a dir, fins el dia de San Valentí, per a gastar els 100 euros en qualsevol comerç adherit a la plataforma. Així ho va explicar Gema Morales, des d’Idea, en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari