La plataforma de venda online del comerç alzireny Alziraescomercio.com es premiada a Madrid

La plataforma de Venda Online del comerç alzireny “alziraescomercio.com” ha estat guardonada per la Secretaria d’Estat de Comerç. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, participa hui a l’acte de lliurament de premis del III Concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista.

“Alziraescomercio.com” ha rebut una menció honorífica dins de la categoria 3, la qual reconeix aquelles “Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, els establiments comercials col•lectius i els mercats dels municipis espanyols”. La plataforma de venda online del comerç alzireny està operativa des de novembre de 2020 i compta amb prop de 100 comerços adherits i vora mig miler de clients. El reconeixement, diu Diego Gómez, està justificat atès l’èxit de la iniciativa.

A l’octubre de 2020, l’Ajuntament d’Alzira mitjançant Idea va presentar la plataforma “Alziraescomercio.com” per a participar en este concurs organitzat pel Ministeri en col•laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. L’objectiu del concurs és promoure el desenvolupament de programes informàtics que puguen ser útils per al comerç minorista en qualsevol dels seus processos de negoci.

Deixa un comentari