fbpx

La Plataforma en defensa de la Llei de Dependència reivindica que s’agilitzen els tràmits i s’eliminen les llistes d’espera

Compartix la notícia

La Plataforma en defensa de la Llei de Dependència reivindica que s’agilitzen els tràmits i s’eliminen les llistes d’espera, així com que es reforce la figura de l’assistent personal per a dependents. Segons afirmen, amb la pandèmia hi ha expedients paralitzats durant 6 o 7 mesos, per la qual cosa demanen que estos procesos siguen més àgils.

La Plataforma valenciana ha fet estes reivindicacions en el 14 aniversari de la Llei de Dependència, aniversari que també commemoren amb una exposició a la Casa de la Cultura d’Alzira des de hui fins el 6 de gener. Al seu parer, la valoració general en la Comunitat Valenciana és positiva, ja que la llei posa diversitat d recursos a disposició de la població dependent. No obstant això, asseguren que les llistes d’espera són interminables i que, hui en dia, les prestacions són un 20% menors que quan es va promulgar la llei.
A més, la Plataforma també ha fet reivindicacions al govern central, com el compliment del 50% dels costos dels recursos de la llei i que es recupere el 15% del pressupost que va retallar en 2012 el govern de Mariano Rajoy. Escoltem la coordinadora de les Plataformes en defensa de la Llei de Dependència, Eva Mª Guzmán, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-14-desembre-2020_md_62311501_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari