La Plataforma per la Llei de la de Dependència de la Ribera demana l’eliminació de les llistes d’espera

La Plataforma per la Llei de la de Dependència de la Ribera reivindicarà l’eliminació de les llistes d’espera, el compliment dels terminis i la concessió i finançament d’un assistent personal en la celebració del seu 14 aniversari. Quatre responsables de la Ribera acudiran a l’acte commemoratiu que es celebrarà al Centre de Congressos Ciutat d’Elx el dia 14 de desembre.

Les plataformes aprofitaràn este encontre on estaràn presents les autoritats autonòmiques i estatals per reclamar les responsabilitats patrimonials de totes les quantitats cobrades il·legalment així com l’augment de l’oferta de centres i serveis per a la promoció de l’autonomia personal. També reclamarán l’augment de places places públiques en els centres, la comptabilitat dels serveis i la dissolució de la precarietat dels centres i residències privades concertades.

Les plataformes valoren positivament les millores que ha procurat la llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció de les Persones en Situació de Dependència. No obstant això, volen aprofitar per fer anar més enllà i millorar encara més la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i de les seues famílies.

Deixa un comentari