La Policia Local d’Alzira deté tres homes que intentaven robar al municipi

En els últims dies la Policia Local d’Alzira ha portat a terme la detenció de tres homes com a presumptes autors de robatoris amb força en diversos immobles de la ciutat. La detenció ha sigut possible gràcies a la col·laboració ciutadana i d’un agent fora de servei.

En el primer dels casos, els agents van actuar la passada nit del dimarts al dimecres, quan dos homes de nacionalitat romanesa i marroquina respectivament van ser descoberts en actitud sospitosa. Després d’un avís veïnal al carrer Barri Santa Caterina, les patrulles els van localitzar en els voltants de la casa assaltada i els van confiscar eines pròpies per a violentar portes. Es va comprovar que l’entrada havia estat forçada, encara que la casa no estava habitada.

L’altre cas implicava un home de nacionalitat espanyola, que va ser detingut el matí del diumenge 15 al carrer Verge de la Murta, després de l’avís d’un agent fora de servei. Immediatament, van acudir les patrulles que van sorprendre el lladre a l’interior de la casa fent apilament de material. Els agents van comprovar que té nombrosos antecedents per robatori.

Des de la regidoria de Seguretat, s’agraix tant a la ciutadania com a l’agent que estava fora de servei haver alertat dels fets, ja que gràcies a la seua intervenció, la Policia Local va poder evitar els robatoris.

Deixa un comentari