La Policia Local denuncia dos establiments per despatxar alcohol a menors

Durant el passat pont de Sant Vicent la Policia Local va implantar de nou un dispositiu de vigilància i control de les zones d’oci i esplai en prevenció del compliment de les mesures vigents per la COVID-19.

Durant els matins es va controlar especialment l’accés als paratges naturals de la Murta i la Casella en evitació de massificació de persones i embotellament de vehicles. A les vesprades es van controlar principalment els establiments de restauració i les zones d’afluència de la joventut. Fruit d’este treball, quatre locals van ser denunciats, dos per consum d’alcohol per part de menors i dues per excés d’aforament.

En concret el dissabte a la vesprada, els agents van intervindre en un local on van identificar a nou menors que presumptament estaven consumint alcohol, tant a l’interior com a la terrassa. Es va estendre acta-denúncia per falta greu a l’encarregat de l’establiment.

El dilluns, també a la vesprada, en el transcurs de les vigilàncies planificades els agents van observar a dos menors consumint alcohol en una altra terrassa, per la qual cosa igualment es va tramitar denúncia per infracció greu.

La multa per estos fets, qualificats com a greus, pot arribar als 30.000 euros i, fins i tot, a la clausura del local per sis mesos. Estes infraccions sobre venda d’alcohol a menors no corresponen específicament a la normativa sobre la COVID-19, sinó a la legislació sobre establiments públics de la Generalitat.

Categories Salut

Deixa un comentari