fbpx

La Policia Nacional allibera 17 víctimes d’una xarxa d’explotació sexual radicada en Alzira

Compartix la notícia

La Policia Nacional ha detingut 16 suposats membres d’una xarxa internacional dedicada a la tracta d’éssers humans i la explotació de dones distribuïda entre Espanya i Alemanya. Els líders s’havien assentat a Alzira i, gràcies a l’actuació de l’EUROPOL, ja han sigut identificats i es troben empresonats.

La investigació es va dur a terme arran de la denúncia d’una de les 17 dones identificades com víctimes d’explotació sexual. Els proxenetes utilitzaven el mètode “Lover boy” que consisteix en enamorar a dones que es troben situacions de necessitat per a després aprofitar-se d’elles. Una vegada traslladades a València, les víctimes eren obligades a exercir la prostitució en uns locals de la Pista de Silla.

Els agents de seguretat van descobrir que els caps del clan s’havien traslladat a la nostra ciutat després d’haver tingut un conflicte a Alemanya amb un altra organització criminal. L’operatiu va finalitzar amb l’escorcoll de quatre domicilis a Alzira i un a Tavernes on es van intervindre 8.000€ d’efectiu, joies per un valor de 10.000€, tres vehicles d’alta gama i sis armes blanques.

Compartix la notícia

Deixa un comentari