La Policia Nacional de la Comissaria d’Alcoi i de la d’Alzira detenen un home fugit des de 2016
El detingut utilitzava les dades de familiars i coneguts per a evadir-se de la policia i no ser descobert

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d’Alcoi i de la d’Alzira, en un dispositiu conjunt, han detingut en la localitat de Carlet a un home de nacionalitat espanyola i 27 anys d’edat que romania fugit de la justícia des de l’any 2016. Sobre ell pesaven tres ordres de detenció dictades per diferents jutjats, una d’elles perquè ingressara a la presó.

Segons han confirmat des de la Policia Nacional, el detingut utilitzava les dades de familiars i coneguts per a evadir-se de la policia i no ser descobert, arribant a utilitzar huit identitats diferents. Així, després de descobrir que tenia una cita en un centre de salut de Carlet, es va establir un dispositiu especial que va aconseguir arrestar-lo just en el moment en el qual es disposava a entrar en el centre sanitari.

A banda de les ordres de cerca, l’arrestat va ser acusat del delicte d’usurpació de l’estat civil i va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la localitat de Carlet. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari