La Policia Nacional desarticula el passat cap de setmana dos bandes delinqüents

Alzira ha sigut l’escenari de dos operacions policials, una d’elles per robatoris en botigues de telefonia mòbil i altra per tràfic de drogues i delictes contra la salut publica.

Segons fons de al Policia Nacional, este cap de setmana s’ha detingut a dos homes de nacionalitat espanyola de 27 i 41 anys, acusats d’un delicte contra la salut pública després d’escorcollar el seu vehicle i localitzar més de 5 quilos de cocaïna i 3.000€ en efectiu. Les investigacions s’iniciaren en saber els agents que una persona estava distribuint dosis de cocaïna de menys de 100 grams tant a la nostra ciutat com a altres localitats  pròximes.

D’altra banda la Policia Nacional també ha desarticulat una banda de lladres que furtaven en botigues de telefonia mòbil amb el mètode de l’allunatge. Alzira era només un dels llocs escollits per la banda de lladres que cometia els assalts en només 50 segons i que formen part d’una organització que actua a tota Europa. L’operació s’ha saldat amb 20 persones detingudes, acusades de 32 robatoris amb força. En l’operació s’ha estimat que el valor dels telèfons furtats ascendeix a 700.000€ i s’han pogut recuperar 116 terminals.

Categories Successos

Deixa un comentari