La Policia Nacional deté dos joves per realitzar una conducció temerària amb un vehicle furtat

La Policia Nacional deté dos joves per realitzar una conducció temerària amb un vehicle furtat a Alzira la matinada del dissabte. Els dos joves de 17 i 22 anys, han sigut detinguts per la policia nacional , com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència, lesions i contra la seguretat viària.
Els agents foren alertats pel 091, perquè es dirigiren a una gasolinera, on s’havia produït el robatori d’un cotxe. El propietari va explicar que
havia aparcat el seu cotxe i es va dirigir a un bar en el qual algú li va sostraure les claus de la jaqueta. Quan es va dirigir al seu domicili va observar que dos joves conduïen el seu vehicle, moment en el qual va intentar recuperar-lo posant-se per la finestreta i rebent una punyada que el va fer caure a terra, sent de nou colpejat amb el cotxe en pegar a fugir. Mentre es parlava amb el propietari, es va rebre l’avís de que el cotxe anava fent zigzag, frenades i accelerades brusques per la carretera. Els policies van interceptar el vehicle i van detindre als dos joves, un d’ells menor d’edat, i que no tenien permís de conduir.
El detingut major d’edat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial. El menor d’edat, va ser posat en llibertat entregant-lo al seu tutor legal, després d’informar el Fiscal de Menors.

Deixa un comentari