La Policia Nacional deté un home de 29 anys per envestir el cotxe de la seua exparella

La Policia Nacional deté un home per envestir el cotxe de la seua ex parella. Un home de 29 anys, que tenia una ordre d’allunyament respecte de la seua parella, va ser detingut el passat 29 d’abril per envestir el cotxe de la seua ex parella en vàries ocasions i s’ha decretat que vaja a presó.
L’home va ser detingut per presumpte delicte de maltractament e àmbit familiar així com per trencar l’ordre d’allunyament que pesava sobre ell. Els fets van ocórrer a les dotze i mitja del migdia del passat 29 d’abril, quan la dona va eixir del seu domicili i se’n va pujar al cotxe. En eixe moment la seua ex parella la va interceptar i va intentar obrir la porta del vehicle, però no va poder i la dona va poder eixir.
El detingut l’hauria perseguit amb el seu propi turisme, envestint-la per darrere i per la part dreta en vàries ocasions. Finalment, la víctima va poder baixar del vehicle i es va refugiar a sa casa, des d’on va avisar els seus veïns mentre pujava l’escala. Els veïns cridaren a la Policia i el arrestat va abandonar el lloc, encara que la investigació de la Policia va aconseguir trobar-lo i ja està a presó.

Deixa un comentari