La previsió de plujes obliga a ajornar la inauguració del mercat de nadal al próxim dimecres 22 de decembre

El Mercat de Nadal d’Alzira passarà a celebrarse els dies 22, 23 i 24 de desembre. En esta ocasió, ha sigut l’alerta per pluges, que no la Covid-19, la raó de l’ajornament d’este esperat esdeveniment nadalenc, el qual no va es va poder celebrar l’any passat arran la situació sanitària.

Des de la regidoria de Turisme s’ha volgut reprendre enguany la cita amb el mercat nadalenc donada la bona acceptació de les edicions anteriors. D’esta forma l’ambient nadalenc tornarà al centre neuràlgic d’Alzira, la plaça Major, el próxim dimecres. La regidora de turisme, Isabel Aguilar, ens conta com serà este mercat que, durant tres dies omplirà la plaça Major amb prop de trenta llocs de venda.

Al mercat es podran trobar tant articles de decoració per al Nadal com productes típics d’alimentació o creacions artesanes. La inauguració del mercat el próxim dimecres serà també l’ocasió per a estrenar l’anamorfosis que ens farà sobrevolar la locomotora Mikado amb una imatge en tres D. La creació de l’artista Victor Balaguer estarà a la Plaça Major fins al 6 de gener.

Deixa un comentari