Alzira tanca gener amb quasi 4.000 persones en l’atur
L’impacte de la pandèmia ha suposat un increment anual del 20% de l’atur a tota la comarca

La pujada de l’atur en La Ribera torna a mostrar la precarietat i la fragilitat de l’ocupació. Segons les xifres publicades per LABORA, un total de 22.966 persones es trobaven en situació de desocupació durant el mes de gener, és a dir, 1.328 aturats i aturades més que en el passat mes de desembre.

A més, l’impacte de la pandèmia ha suposat un increment anual del 20% de l’atur a tota la comarca, ja que en gener s’han registrat 3.762 persones desocupades més respecte al mateix mes en 2020. Este increment, que s’ha manifestat de forma generalitzada als municipis de La Ribera, també s’ha notat a la nostra ciutat. Al llarg del primer mes de l’any, Alzira ha patit un increment del 4,53% de l’atur, respecte del mes anterior, fins a arribar a les 3.973 persones en esta situació.

Per al secretari intercomarcal d’UGT-PV, Raül Roselló, estes dades mostren la necessitat d’impulsar polítiques actives d’ocupació i aportar més recursos per a eixir de la situació tan precària en la qual ens trobem a la comarca. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari