La quarta jornada de la XIII Setmana de l’Economia compta amb entrevistes d’empreses a persones que busquen feina
Recorden que poden incriure’s per a cada xarrada o taula redona entrant al web d’Idea i emplenant el formulari

La quarta jornada de la XIII Setmana de l’Economia finalitzarà amb la celebració de tres taules redones, dos conferències i les esperades entrevistes a candidats i candidates, per part de diverses empreses que busquen ampliar les seues plantilles. Un total de set ponents posen la veu a esta nova cita que, com ja saben, se celebra de forma telemàtica, a través de la plataforma Zoom, i en directe. Recorden que poden incriure’s per a cada xarrada o taula redona entrant al web d’Idea i emplenant el formulari; una vegada enviat, Idea remitix al correu electrònic l’enllaç per a entrar a les sessions virtuals. A més, demà finalitzarà esta XIII edició.

La jornada de hui, dijous, ha començat amb una taula redona sobre ‘Límits que ens ajuden a créixer’ i, des de les 11.00 hores, fins a hores d’ara estan en marxa les entrevistes a persones que optaran a un nou lloc de treball entre aquelles empreses que participen en esta iniciativa que ja porta tres anys en marxa. A més, a les 11:30 hores, també ha tingut lloc la ponència sobre els fons FEDER per a la Comunitat Valenciana i, a les 13:00 hores, ha començat la conferència “Com perdre por al canvi”.

Esta vesprada, a partir de les 17.00 hores continua esta quarta jornada amb dos taules redones; la primera ‘Soft skills: competències per a l’ocupabilitat a la Formació Professional’ i la segona ‘I ara què? Nous temps per a l’hostaleria’.
Demà, divendres 19 de febrer, l’última jornada de la Setmana de l’Economia comptarà amb la presentació de la línia d’ajudes d’economia sostenible i responsabilitat social de la mà del director general d’Economia Sostenible, Jose Vicente Soler; a les 10.30 la cita és amb la ponència ‘L’economia social: un futur molt present’ i a les 12.00 hores ‘Vicki Foods i la innovació com a palanca de creixement’:

La cloenda d’esta XIII edició tindrà lloc a les 13.30 amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent i l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez i, finalment, a les 19.00 hores, persones guardonades analitzaran la situació actual en ‘Liderant el canvi’, organitzada per l’Associació Empresarial d’Alzira. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari