fbpx

La recollida de trastos durant l’estat d’alarma es farà per avís telefònic

Compartix la notícia

El servei de recollida de trastos a Alzira passa a ser per avís telefònic davant l’estat d’alarma. L’Ajuntament d’Alzira, juntament amb l’empresa FOVASA, fixa noves mesures relacionades amb la neteja en aplicació del Reial decret per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

L’objectiu és garantir els serveis de neteja i recollida del fem, sempre respectant les restriccions degudes a la situació d’alarma en la qual ens trobem, i protegir la salut dels treballadors.

Des d’ahir, no es poden dipositar trastos al costat dels contenidors. Han de trucar al telèfon de servei gratuït 962417454, per recollir els voluminosos dins de les rutes programades.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea, prega la comprensió i col•laboració de la ciutadania i demana als alzirenys que s’abstinguen de traure trastos al carrer. D’altra banda queda anul•lat també el servei de recollida de cartó comercial, per estar sense activitat els establiments de la nostra ciutat.

A més,  s’ha posat en marxa una reprogramació del servei de neteja viària per desinfectar els carrers de la ciutat,  especialment incidint en els punts més sensibles com ho són els entorns dels centres de salut, les farmàcies i els punts de venda de productes de primera necessitat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-marc-2020_md_49245256_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari