La Regidoria de Cultura crea una comissió pel centenari del Gran Teatre
S’espera que estes obres estiguen finalitzades per al 29 de setembre

Es tracta d’un grup de treball dedicat a preparar la reobertura del nostre teatre que, actualment, es troba en obres. Segons ha afirmat el regidor, Alfred Aranda, s’espera que estes obres estiguen finalitzades per al 29 de setembre, quan es farà un acte d’obertura.

Segons han explicat, estes obres estan dividides en dos fases: la primera, finançada per l’Ajuntament d’Alzira i per la Generalitat, en la qual s’han fet obres de millora elèctrica, escenari i senyalèctica i una segona finançada amb una subvenció de la Diputació per a la substutició de l’aire condicionat, camerins i dependencies de la planta superior.

La passada setmana tenia lloc la primera reunió del grup en la qual van participar l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, el regidor de Festes, Xavi Pérez, així com els diferents departaments implicats en el projecte, que treballaran conjuntament amb la regidoria de Cultura, com el servei de Promoció i ús de Valencià, l’àrea d’educació, comunicació, l’oficina tècnica, l’arxiu, la Casa de la Cultura, el Muma i la Biblioteca.

Segons ha explicat Aranda, en la primera reunió de la comissió el que han fet ha sigut formar grups de treball per tal de dividir totes les tasques a fer: el disseny de la nova imatge corporativa, que ja està acabat, la preparació d’una exposició pel centenari, a càrrec d’Elisa Torremocha, la publicació d’un llibre al respecte i la programació de diversos actes, així com d’activitats per a escolars, entre altres coses.
Escoltem el regidor:

Ir a descargar

Deixa un comentari