La regidoria de Cultura i el SERVAL enceten els Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local

La Regidoria de Cultura i el Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, el SERVAL, enceta demà per segon any consecutiu els Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local. Esta campanya està subvencionada, en part, per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.
La finalitat d’estos premis és reconéixer i guardonar l’ús del valencià que fan els comerços i les empreses de la nostra ciutat. S’hi podran presentar totes les persones físiques o jurídiques que desenvolupen una activitat comercial, de restauració i serveis en establiments ubicats a Alzira. L’Ajuntament ha establert dues modalitats guardonades amb dos premis cadascuna de 600 i 400 €.
Per a poder participar-hi, caldrà aportar un dossier explicatiu de l’activitat que es duu a terme en l’establiment, de màxim 20 fulls, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira o presencialment en La Clau. Només es podrà participar en una de les dues modalitats.
El termini per a inscriure’s a estos premis comença demà 19 de maig i finalitza el 6 de juny de 2022. Poden obtindre més información en serval@alzira.es o telefonant al 661 523 117.
Enguany, com a novetat, la campanya dedica una especial atenció als forns locals per tal de fomentar el comerç de proximitat. El Serval repartirà a tots els forns i pastisseries unes bosses de tela per al pa que porten impreses els noms de productes elaborats al forn tradicional.

Deixa un comentari