La Regidoria de Cultura presenta una programació cultural de tardor adaptada i segura

La Regidoria de Cultura presenta una programació cultural de tardor adaptada i segura que començarà este divendres amb l’actuació de Xavi Castillo. Tota la programació de teatre, cinema, música i dansa tindrà lloc, enguany, a la Casa de la Cultura, a excepció del Festival Somriu als Parcs, que es farà a la plaça Alborxí.

La Biblia contada per Xavi Castillo, una versió íntegra de l’Antic i el Nou Testament, donarà el tret d’eixida a la programació cultural de tardor. Serà este divendres, 23 d’octubre, en dos sessions amb aforament limitat a les 19:30 hores i a les 22:30 hores. També comptarem, en octubre, amb la representació teatral de La Troupe Malabó i La Mala, que ens portarà una proposta de circ líric femení amb el seu espectacle anomentan Sophie.
En novembre, rebrem Cashalada Cia amb el concert Divina Aberració, a Lola Moltó amb l’obra Assumpció i a L’Horta Teatre, que presentarà Horta. Per tancar amb el teatre, en desembre Alzira serà seu d’estrena de La Sort, una obra de la companyia valenciana Pérez&Disla, i tindrem l’espectacle familiar Güela Güela.

Una de les novetats d’eguany és la celebració de la primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància d’Alzira, anomenada A la d’1, 2 i 3!, que serà la primera setmana de desembre i inclourà teatre, contacontes, tallers d’expressió i, fins i tot, una desfilada. El Cinema Club començarà el dia 30 d’octubre amb una proposta de cinema mut i música en directe i, al llarg de la tardor, es projectaràn pel·licules com La Innocència o La trinchera infinita.

Pel que fa a la música, també serà protagonista. Tindrem un concert líric anomenat Òpera i sarsuela amb nom de dona i el Club de Jazz Aljazzira ens portarà dos concerts: Esgas Quintet Monk Tribute, en novembre, i Perico Sambeat Trio, en desembre.

Les entrades poden aconseguir-se de manera anticipada en Notikumi i en el Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 hores a 21:00 hores. El mateix dia de l’actuació, es podrà comprar entrada una hora abans, a la Casa de la Cultura.
Esta programació continua amb la campanya #culturasegura i comptarà amb aforaments limitats i totes les mesures de seguretat. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari