La Regidoria de Medi Ambient obri un període extraordinari de cremes per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics

La Regidoria de Medi Ambient ha obert un període de cremes extraordinaries de l’1 i el 16 d’octubre per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics. Este termini s’obri ara per la gestió dels residus que no es van poder cremar durant l’estiu per les restriccions a l’ús del foc agrícola.
Hi haurà 4 condicions per poder cremar en este període. Estes son: comptar amb autorització, cremar de dilluns a divendres des de l’eixida de sol fins a les 11 del matí, cremar sempre amb cremador i depenent de la ubicació amb mataespurnes i finalment sols cremar restes de poda de varietats tardanes de cítrics. En cas de crema de restes vegetals d’una operació de canvi de cultiu caldrà un permís excepcional de crema.
El permís de crema tindra validesa per a 15 dies i s’haurà de sol•licitar presencialment a les oficines de la Clau, amb una antelació mínima de 72 hores abans de la crema. També es podrà fer telemàticament amb firma digital a través de la seu electrònica.
Una vegada finalitzat el període extraordinari de cremes específic, a partir del 17 d’octubre i fins al 31 de maig de l’any que ve s’activarà automàticament el període ordinari de cremes. Durant este temps sols caldrà sol•licitar una única Declaració responsable de Crema per a tot el període.

Deixa un comentari