La Regidoria de Serveis Urbans neteja trenta-cinc abocadors il·legals i insta la ciutadania a utlitzar l’ecoparc

La Regidoria de Serveis Urbans neteja els trenta-cinc abocadors il·legals amb que compta el terme municipal d’Alzira. Abocadors provocats per l’incivisme d’alguns ciutadans que abandonen els trastos i el fem en llocs que no estan habilitats, una conducta que pot tindre una sanció de fins a tres mil euros.

La irresponsabilitat del veïnat en abandonar els efectes que ja no necessiten en llocs no habilitats en lloc d’anar a l’ecoparc, fa necessari que l’empresa de recollida del fem, haja de fer esta neteja extraordinària. El gran nombre d’abocadors incontrolats hauria de fer-nos reflexionar, ja que és una costum que va en augment, segons explica el regidor de serveis urbans, Fernando Pascual. Pascual a més recorda que utilitzar l’ecoparc és molt accessible pels seus horaris, i a més si recicles, rebaixem els diners que paguem per la taxa de reciclatge.

Cal recordar que tal com queda estipulat a l’ordenança municipal als incívics i desaprensius que se’ls sorprenga dipositant qualsevol classe d’enderrocs o deixalles en un abocador incontrolat seran sancionats amb 3.000 euros de multa.

Deixa un comentari