La Regidoria d’Esports detallarà als clubs esportius les despeses pel manteniment de cada una de les instal•lacions esportives

La Regidoria d’Esports aportarà als clubs una memòria on es detallarà les despeses pel manteniment de cada una de les instal·lacions esportives. Així ho va comunicar ahir el regidor d’Esports durant la reunió del Consell Assessor d’Esports.

Es tracta d’una mesura amb la qual el regidor Fernando Pasqual explica que es vol augmentar la transparència del departament que dirigeix. En la memòria, la qual serà entregada als diferents clubs esportius, aniran detallades totes les partides de despesses i inversions, així com el cost del manteniment de les diferents instal.lacions esportives de la ciutat.

Durant la reunió del Consell Asessor, Fernado Pasqual també va esgrimir els detalls del pressupost de 2022 per a l’àrea esportiva, en especial, per la part que correspon als clubs esportius, els quals es beneficien es beneficien d’una quantitat important destinada a la utilització d’instal·lacions, activitats esportives i personal.
Per últim, es va presentar la tarjeta esportiva que amb la seua posada en marxa facilitarà als clubs locals l’accés a les diverses instal·lacions esportives municipals.

Deixa un comentari