La Regidoria d’Esports realitza obres de manteniment i millora al pavelló Pérez Puig
Entre altres coses, s’ha habilitat una cabina per a persones amb mobilitat reduïda

Segons afirmen des de la regidoria, concretament, s’han realitzat treballs en els lavabos del públic de la primera planta, així com l’enrajolat de totes les instal·lacions, els marcs i les portes. A més, s’ha habilitat una cabina per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha aprofitat per a executar treballs d’impermeabilització i segellament del clavegueram de la terrassa annexa al bany d’homes.

Els treballs en el Pérez Puig també inclouen la millora de les instal·lacions dels usuaris i usuàries del pavelló, per a la qual cosa s’han retirat els bancs de fusta fixats a la paret i s’han rematat amb materials nobles amb qualitats higièniques i durabilitat aptes per a l’ús a què es destinen les instal·lacions. També s’han netejat tots els canals i s’han disposat reixes en els orificis dels baixants per a evitar l’acumulació de fulles dels arbres que envolten el pavelló.

Pel que fa a les graderies del públic, s’han segellat les juntes de les plaques de formigó per les quals accedia l’aigua per filtració als vestuaris, per la qual cosa, segons ha afirmat el regidor, Fernando Pascual, caldrà intervindre més endavant en la coberta del Pérez Puig. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari