La rehabilitació de l’Ajuntament recuperarà uns mainels gòtics

El projecte de rehabilitació de la Casa de la Vila d’Alzira inclourà una reforma estètica de la seua façana que recuperarà l’estil original de la primera planta de l’edifici i que recuperarà l’aspecte inicial de les finestres del consistori amb la reconstrucció dels mainels gòtics.

Este projecte de restauració presentat per l’arquitecte en cap dels serveis tècnics de l’Ajuntament i pendent d’aprovació per la Generalitat Valenciana, inclou la reposició de les columnes gòtiques, anomenades mainels, en les finestres laterals de la façana, però també el trasllat de les banderes d’Alzira, la Comunitat Valenciana i Espanya des de la finestra del centre a la via pública al costat de la porta de l’Ajuntament.

Esta proposta suposaria en paraules de l’arquitecte una oportunitat única perquè les noves generacions contemplaren al consistori de la seua ciutat tot allò que estudien a l’aula sobre l’art gòtic.

Una restauració que trigaria menys d’un any en acomplir-se i que necessitaria d’una subvenció de 60.000 euros per poder-se dur endavant.

 

Imatge Levante 

Deixa un comentari