La rehabilitació del Fontana Mogort durarà un any i costarà 485.000 euros

L’Ajuntament d’Alzira oferirà alternatives al Fontana Mogort durant la temporada 2019-2020 mentre soluciona els problemes de sostre de les instal·lacions esportives. Durant tota la temporada 2019-2020 no podran utilitzar-se les pistes del poliesportiu alzireny per la qual cosa s’empraran les pistes de tres centres educatius per tal que els clubs que empren les instal·lacions del Fontana Mogort puguen seguir desenvolupant les seues activitats.

Degut a la situació del sostre i l’estructura de les instal·lacions esportives del Fontana Mogort, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor d’esports Fernando Pasqual i els tècnics municipals s’han reunit amb els vora 24 clubs esportius afectats pel tancament d’esta infraestrucutra esportiva i els han informat de l’alternativa de traslladar els entrenaments als espais esportius del CEIP de l’Alborxí i Lluís Vives i del Xúquer Centre Educatiu.

I és que, el tancament del Fontana Mogort, que té una temporada esportiva d’utilització de 5180 hores, afectarà directament equips del club Alzira Futbol Sala, bàsquet i handbol. També es veuran afectats i altres entitats socials educatives com l’AEPA, el CEPAIM, l’ADISPAC, AFARADEM i el Conl·legi Sants Patrons. Més de 1400 usuaris a la setmana que durant la pròxima temporada hauran de traslladar els seus entrenaments i competicions mentre es duen a terme les obres del sostre, les goteres i el reforçament de l’estructura del Fontana Mogort.

 

Així ho explicava a El Dia per Davant, el regidor d’esports, Fernando Pasqual:

 

Ir a descargar

 

Imatge levante-emv.com

 

 

 

Deixa un comentari