La rehabilitació del Monestir de la Murta o el d’Aigües Vives, entre els projectes a votar als pressupostos participatius

La ciutadania té fins al pròxim 30 de setembre per a votar els pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana. Fins a 3 projectes afecten a Alzira i la Ribera, d’una banda, la rehabilitació del Monestir de la Murta, l’adquisició i reforma del Monestir de Santa Maria d’Aigües Vives i la connexió dels pobles de la Ribera Alta amb un carril per a vianants i bicicletes.

Els ciutadans poden votar fins a 96 propostes que han superar la fase d’avaluació técnica i económica. Els projectes que siguen més votats s’inclouran als pressupostos de la Generalitat del 2022 i a partir de hui comença la votació i fins el 30 de setembre.

Entre els projectes que es poden votar, la reforma del monestir d’Aigües Vives tindrà un cost de 10 milions d’euros, la connexió dels pobles de la Ribera per un carril ciclopeatonal té un pressupost de 1.260 mil euros mentre que la rehabilitació del monestir de la Murta està taxada en 1 milió dos-cents mil euros. A més d’estos projectes, hi ha d’altres que afecten tota la comunitat valenciana i que també es poden votar.

Per a poder participar i votar, cal entrar a la pàgina pressupostos participatius gva.es i inscriure’s. Una vegada feta la inscripció, es pot votar tots aquells projectes que es vulguen.

Deixa un comentari