La Ribera en Bici crida en Alzira a la vaga mundial pel clima organitzada en tota Espanya

Compartix la notícia

Ens trobem immersos en la setmana mundial del clima. Una celebració per la salvaguarda del medi ambient a la que s’han sumat des de la Ribera en bici Ecologistes en acció per la necessitat de conscienciar la població sobre la situació crítica que estem vivint i la urgència de prendre totes les mesures per aturar-la.

Des de l’organització ecologista han volgut sumar els seus esforços a esta proposta que de la mà dels més joves arribarà al seu punt àlgid el divendres amb la celebració de la vaga mundial pel clima organitzada en Espanya des del sindicat d’estudiants i a la que s’han afegit més de 300 organitzacions a nivell estatal.

A la Ribera seran diversos els municipis que acolliran concentracions pel clima. En el cas d’Alzira serà el divendres a les 12 del migdia davant la porta de l’ajuntament per fer un crit d’atenció als responsables municipals, comarcals i estatals.

Una  reivindicació que naix dels mans dels joves i que des del col·lectiu han agraït ja que alerten són les noves generacions les que viuran les conseqüències del canvi climàtic però són ells també qui poden donar-los solució.

Compartix la notícia

Deixa un comentari