La Ribera en Bici demana a l’Ajuntament foment del transport públic i autoabastiment energètic

La Ribera en Bici proposa a l’Ajuntament d’Alzira que fomente el transport responsable i que implante l’autobastiment energètic en algun edifici públic. L’Associació apunta que el sector automobilístic és el primer responsable de l’emergència climàtica.

En aquest sentit, la Ribera en Bici critica iniciatives de l’Ajuntament com la fira de l’automoció o la matinal motera i anima la població a utilitzar el cotxe i la moto sols quan siga imprescidible. El portaveu del grup Pedro Domínguez, assegura que els espanyols anem a la cua d’Europa pel que fa al transport responsable i insta els governs a reduir els preus del transport públic perquè més persones hi puguen fer-lo servir.

D’altra banda, la Ribera en Bici proposa a l’Ajuntament la instal·lació de plaques solars en algún edifici municipal per reduir el consum energètic i fer d’Alzira un exemple de sostenibilitat. Pedro Domínguez explica que, malgrat que som el país d’Europa que més sol té, estem també a la cua en este aspecte.

Per fomentar l’ús de la bicicleta, La Ribera en Bici convoca este diumenge a les 10 del matí a la plaça major a tots els alzirenys i alzirenyes que vulguen gaudir d’un passeig en bici per disfrutar de la ciutat mentre cuiden l’ecosistema.

Categories Ecologia

Deixa un comentari