La Ribera en Bici – Ecologistes en acció se suma a les reivindicacions de Tanquem Cofrents

La Ribera en Bici-Ecologistes en acció s’ha sumat al reclam del tancament de la central nuclear Cofrents junt als altres 34 municipis que han demanat el fi d’una central caduca pels seus 35 anys i que cada vegada més segons expliquen, suposa un perill major per a la població.

Durant els últims deu anys han estat més de 100 els incidents nuclears que s’han produït arreu del món, per això, des de l’Associació Tanquem Cofrents han manifestat la necessitat de tancament davant el perill que suposa la central per a la població, tant valenciana com manxega.

La Central Nuclear de Cofrents, han explicat, és un perill per a la salut com ho són també els seus residus, que es mantenen durant milers d’anys.

Per això des de l’Associació Tanquem Cofrents, han organitzat per al proper diumenge 5 de maig a les 11 del matí, una concentració Jalance per reclamar a les elèctriques i el govern el tancament definitiu de la Central Nuclear. A esta reivindicació s’ha sumat també l’agrupació Ribera en Bici-Ecologistes en acció.

Deixa un comentari