La Ribera Impulsa llança un taller sobre màrqueting i transformació digital per a l’hostaleria
La inscripció és gratuïta i el taller se celebrarà el pròxim dimecres, 10 de febrer

La plataforma La Ribera Impulsa llança un taller sobre màrqueting i transformació digital, per als i les propietàries d’un restaurant o de qualsevol local hostaler. L’objectiu és que un dels sectors més afectats per la pandèmia, com és l’hostaleria, puga implementar estratègies digitals que ajude a generar noves oportunitats i millorar la seua rendibilitat.

L’ús de les noves tecnologies és fonamental per a este sector que, després de patir les mesures restrictives decretades en les últimes setmanes per a frenar els contagis per la Covid-19, s’ha hagut de reinventar. Per això, amb aquest taller impartir per Luis Jordán y Marcos Gómez, els i les propietàries podran adquirir competències en la gestió i ús de les eines digitals més útils per als seus negocis, i en la digitalització de la gestió de restaurants, entre altres.

La inscripció, a través de l’enllaç que es troba al Facebook de La Ribera Impulsar, és gratuïta, i el taller es celebrarà en la modalitat online el pròxim dimecres, 10 de febrer, de 9.30 a 11.00 hores. Escoltem com les companyes del departament de Màrqueting expliquen que la Ribera Impulsa és un aliat per al sector de l’hostaleria i la restauració:

Ir a descargar

Deixa un comentari