fbpx

La Segona Nit de la Ribera premiarà els pioners de l’ensenyament en valencià

Compartix la notícia

La Segona Nit de la Ribera retrà homenatge un any més a les comunitats educatives que implantaren el valencià a les aules. També tindrà lloc una presentació panoràmica de la 35a Trobada i es lliuraran els guardons als pioners de l’ensenyament en valencià a la comarca. A més, es podrà gaudir de les actuacions en directe del pianista Roberto Capella i la cantant de jazz en valencià Cristina Blasco.

Este acte es troba dins de les activitats programades amb motiu de la 35 Trobada d’Escoles en Valencià, que es durà a terme a Alzira el pròxim 26 d’abril. A l’acte, que estarà conduït per la periodista Elisa Moragón i el membre de La Tarumba Teatre Marcel Santacreu, assistiran l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, i la regidora d’Educació, Maria Calvo. Alfred Aranda ha destacat que “per primera vegada es comptarà amb generacions d’alzirenys que han completat la seua educació en valencià”.

La Segona Nit de la Ribera serà el divendres, 28 de febrer, a la Sala Rex Natura d’Alzira. D’altra banda, este dissabte se celebra també, amb motiu de la Trobada, la Nit d’Escola Valenciana que enguany es farà al Centre de Congressos d’Elx, on es lliurarà guardons a persones i col·lectius que han contribuït a la normalització de la nostra llengua en diversos àmbits.

Compartix la notícia

Deixa un comentari