La setmana que ve es celebrarà a Alzira la Jornada Mobilitat i Salut

El pròxim dimarts 27 tindrà lloc la jornada Mobilitat i Salut. Una iniciativa organitzada per Interpreta Natura i l’Ajuntament d’Alzira destinada a promocionar maneres més saludables i més beneficioses per al medi ambient de moure’s per les ciutats.
Esta jornada es farà a la Casa de la Cultura a les 11 del matí i tractarà les diverses iniciatives que s’han dut avant per millorar l’activitat física de la població i la manera en que s’adapten les ciutats com Alzira a la necessitat de mobilitat saludable.
L’Anell Verd o els estudis que el Departament de la Ribera està fent sobre la qualitat de l’aire en les zones peatonals són algunes de les iniciatives que s’explicaran. Al respecte d’esta jornada Jose Luis Alemany, director de projectes de Interpreta Natura, ha explicat que pretenen ser una mostra de com hi ha que modificar les ciutats per fer-les a mesura de les noves necessitats de la ciutadania.
A més, Alemany ha explicat que des de la pròpia organització, amb col•laboració amb el Departament de Salut de la Ribera, estan plantejant estudis com el que pretén saber com afecta als xiquets tindre un pati de cement o amb arbres.

Deixa un comentari